АНАЛІЗ ТЕСТОВИХ ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ ONLINE. ІНТЕРНЕТ ТЕСТУВАННЯ ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ - Криворучко, Анна Василівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Метою дослідження є визначення переваг та недоліків Інтернет тестування та аналіз тестових програм. У статті висвітлено актуальну проблему вимірювання знань студентів засобами Інтернет тестування Акцентовано на загальних вимогах до якості та надійності тестів, подано класифікацію тестів на основі аналізу різних видів контролю, узагальнено основні вимоги до тестових програм та завдань. Розглянуто основні вимоги контролю Інтернет тестування для ефективної діагностики знань студентів.