ВИКОРИСТАННЯ СЕРВІCУ GITHUB У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Калайда, Сергій Миколайович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Метою дослідження є демонстрація використання сервісу GitHub під час виконання практичної діяльності на заняттях із програмування. Завдання дослідження полягає в аналізі системи контролю версій Git та виділенні ключових аспектів роботи з нею. Об’єктом дослідження є сервіс GitHub, предметом дослідження є взаємодія студентів під час використання сервісу GitHub у дистанційному навчанні. У дослідженні використано методи спостереження та аналізу. Результатом дослідження є приріст ефективності навчального процесу.