МІСЦЕ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «АРХІТЕКТУРА КОМП’ЮТЕРА» ПРИ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ІНФОРМАТИКИ - Конофольська, Вікторія Вадимівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Метою даного дослідження є висвітлення головних недоліків побудови навчальної дисципліни «Архітектура комп’ютера», а також методів їх вирішення. Акцентовано увагу на питаннях курсу, котрі необхідно постійно оновлювати.