СТВОРЕННЯ ПРОМОСАЙТУ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Мельник, Владислав (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
Взаємодія користувачів мережі з розвитком інформаційно-комунікаційних технологій відбувається за допомогою сайтів. Розглянуто основні завдання створення веб-сайту організації, різні класифікації сайтів. Досліджено такий вид сайтів, як промосайт, основна мета якого є реклама певного товару, послуги, події. Промосайти можуть використовуватись для закладів освіти до дня відкритих дверей, проведення олімпіад для вступників, організація конференцій тощо