ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ В СИСТЕМУ ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ - Конофольська, Вікторія Вадимівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Тези присвячені впровадженню технологій дистанційного навчання в систему шкільної освіти України. Об’єктивно і неупереджено проаналізовано перспективи використання даної технології, виокремлено переваги і недоліки дистанційного навчання. Дані тези спрямовані на вирішення проблеми вдосконалення методів і засобів навчання.