МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ «ПЕРЕВЕРНУТИЙ КЛАС» В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Бондаренко, Юлія Вадимівна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Технологія «Перевернутий клас» використовується на уроках в навчальних закладах з метою підвищення інтересу та мотивації до навчання в учнів, а також вихованню в них якостей лідера. Метою дослідження є застосування технології «перевернутий клас» в навчальному процесі. Завданням дослідження є визначення доцільності використання технології в загальноосвітніх закладах, з метою диференціації навчального процесу. Об’єктом дослідження є технологія «перевернутий клас», предметом дослідження є учні та вчитель. У дослідженні використанні рекомендації викладачів, які мають досвід роботи з даною технологією. Результатом дослідження є поради, виділено переваги та недоліки використання технології «перевернутий клас» для навчання учнів.