ВИКОРИСТАННЯ ТЕСТОВОГО КОНТРОЛЮ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ РІВНЯ КОМП’ЮТЕРНОЇ ГРАМОТНОСТІ - Топчій, Євгеній Іванович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Метою дослідження є розробка тесту для поточного контролю знань учнів, а саме діагностики засвоєння певних тем окремого розділу з курсу «Інформатика» середньої школи, оцінювання їх знань за результатами тестування та аналізу результатів тестування щодо якості тестових завдань та самого тесту в цілому.