ПРОВЕДЕННЯ ПІДСУМКОВОГО ОЦІНЮВАННЯ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Крамаренко, Віталій (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
Метою дослідження є аналіз засобів інформаційно-комунікаційних технологій для проведення підсумкового оцінювання здобувачів освіти. Завданням дослідження є розробка методичних рекомендацій на основі результатів дослідження предметної області. The purpose of the study is to analyze the means of information and communication technologies for the final assessment of students. The task of the research is to develop methodical recommendations based on the results of the research of the subject area.