ВИКОРИСТАННЯ ІКТ НА УРОКАХ МАТЕМАТИКИ - Мельніченко, Вікторія Валеріївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Метою дослідження є використання ІКТ на уроках математики, завдяки якому унаочнюється навчальний матеріал. Завданням дослідження є визначення варіантів використання засобів ІКТ для навчання математики. Об’єктом дослідження є ПМК GRAN та програма Master Function. Результатом дослідження є визначення доцільності використання програмних засобів відповідно до освітніх рівнів вивчення математики. Підвищується успішність учнів з математики завдяки використанню математичних програмних засобів. Матеріал для вивчення математики унаочнюється.