МЕТОДОЛОГІЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Вербіцька, Тетяна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
Анотація. У роботі розглянуто сутність поняття «методологія дистанційного навчання». Проаналізовано прийоми для заохочування та спонукання учнів до навчання. Описано групи методів дистанційного навчання. Обґрунтовано важливість комунікації учнів з вчителем. Abstract. The essence of the concept "distance learning methodology" is considered in the work. Techniques for encouraging and motivating students to learn are analyzed. Groups of distance learning methods are described. The importance of students’ communication with the teacher is substantiated.