СИСТЕМА СПОСТЕРЕЖЕННЯ ТА ЗАХИСТУ ДАНИХ У ПРАКТИЦІ РЕГІОНАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ - Шульженко, Дар’я Сергіївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2015)
Метою дослідження є проаналізувати види та способи захисту даних, які використовуються в процесі спостереження та проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Завданням дослідження є виявити методи та способи захисту даних, описати їх переваги та недоліки. Практичне значення дослідження полягає в вивченні методів захисту даних в процедурі зовнішнього незалежного оцінювання, виявленні проблем та в їх вирішенні.