ВИКОРИСТАННЯ ХМАРНИХ СЕРВІСІВ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ - Кошена, Валентина (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2021)
У статті запропонована методика використання хмарних сервісів в освітньому процесі на уроках інформатики. Розглядаються основні поняття хмарних сервісів, проаналізовано моделі надання хмарних послуг. Метою дослідження є розробка дистанційного курсу з інформатики для учнів старших класів з використанням хмарних сервісів.