ВАЛІДНІСТЬ РЕЗУЛЬТАТІВ ВИМІРЮВАННЯ - Ландар, Ігор Петрович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
Метою дослідження є комплексна характеристика тесту, також розглянуто вимоги до педагогічного та психологічного тестів. Вдале визначення валідності вказує на скільки правильно було підібрано завдання до тесту, для перевірки умінь та навичок учнів з певного предмету.