ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ФІЗИКИ - Шило, Сергій Вікторович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
Метою дослідження є оптимізація навчального-виховного процесу засобами інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) в освіті. Завданням дослідження є аналіз створення необхідних умов для забезпечення цілісного процесу навчання. Об’єктом дослідження є навчально-виховний процес з фізики у загальноосвітніх навчальних закладах. Результатом дослідження є аналіз сучасного стану забезпечення фізичних кабінетів необхідним обладнанням.