ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНОГО ТЕСТУВАННЯ В ОСВІТІ - Байрак, Оксана Анатоліївна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
Одним з найбільш ефективних та об’єктивних способів перевірки знань учнів є тести. Завдяки використанню інформаційних комп’ютерних технологій під час тестування можна одночасно оцінити велику кількість осіб. Однак, використання інформаційно-комунікаційних технологій в тестуванні має свої переваги та недоліки.