ВПЛИВ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА РОЗВИТОК ПСИХІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ОСОБИСТОСТІ - Караміна, Катерина (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Стаття присвячена аналізу впливу сучасних інформаційних технологій на розвиток психічних процесів особистості. Інтенсивне впровадження комп’ютерних технологій в усі сфери життя призвело до появи нової проблеми залежності використання комп’ютера. Більш детально розглянуто негативний вплив інформаційних технологій на школярів. В Україні технології лікування Інтернет-залежності знаходиться на стадії розробки.