РОЗРОБКА ІГРОВОГО МОБІЛЬНОГО ПРОГРАМНОГО ЗАСОБУ НА ПЛАТФОРМІ “UNITY” - Рачинський, Ілля (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою дослідження є аналіз та оцінка впливу ігрової індустрії на суспільство, а також вплив ігрового рушія Unity на дану індустрію. Основні завдання включають вивчення існуючих на даних момент технологій, що використовуються при розробці відеоігор, порівняння ефективності актуальних рушіїв для розробки відеоігор, можливостей ігрового рушія Unity. Об’єктом дослідження є розроблений ігровий мобільний програмний засіб на платформі “Unity” та процес використання інструментів даного середовища розробки. Предмет дослідження – процес розробки ігрового мобільного програмного засобу на платформі “Unity”. Було розглянуто можливості Unity як середовища розробки, та вслід чого буде розроблений ігровий додаток для мобільних пристроїв. The research method is the analysis and assessment of the impact of the game industry on society, as well as the impact of the Unity game engine on this industry. The main tasks include the study of currently existing technologies used in the development of video games, a comparison of the effectiveness of current engines for the development of video games, the capabilities of the Unity game engine. The object of the research is the developed gaming mobile software on the "Unity" platform and the process of using the development tools of this environment. The subject of the study is the process of developing game mobile software on the "Unity" platform. The possibilities of Unity as a development environment were noted, and in the study of what a game application for mobile devices would be developed.