ВИКОРИСТАННЯ ВЕКТОРНОГО ОНЛАЙН-ЗАСОБУ FIGMA ЯК ІНСТРУМЕНТУ ДЛЯ ДИЗАЙНУ - Франчук, Роксолана (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Використання Figma дозволяє зберігати всі зміни та коментарі в хмарному сховищі, а також забезпечує зручну роботу з іншими інструментами для розробки вебдодатків та мобільних додатків. Використання Figma дозволяє отримати необхідні знання та навички для ефективної роботи та досягнення успішних результатів у розробці проєктів. Using Figma allows you to save all changes and comments in the cloud storage and provides convenient work with other tools for developing web and mobile applications. Using Figma allows you to gain the necessary knowledge and skills to work effectively and achieve successful results in project development.