ТЕХНОЛОГІЇ РОЗРОБКИ МОБІЛЬНИХ ДОДАТКІВ ОСВІТНЬОГО СПРЯМУВАННЯ - Дербеньов, Олександр (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Ця робота присвячена комплексному дослідженню сучасних технологій розробки мобільних додатків освітнього спрямування. Вона ґрунтовно аналізує основні платформи розробки, мови програмування, інструменти та фреймворки, що використовуються для створення та публікації таких додатків. Детально описуються переваги та недоліки різних технологічних рішень, наводяться приклади реалізації успішних мобільних додатків для освіти. This thesis is a comprehensive study of modern technologies for developing mobile applications for education. It thoroughly analyses the main development platforms, programming languages, tools and frameworks used to create and publish such applications. The advantages and disadvantages of various technological solutions are described in detail, and examples of successful mobile applications for education are provided.