РОЗРОБКА КЕШБЕК СЕРВІСУ З ВИКОРИСТАННЯМ МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ JAVASCRIPT - Зацепін, Олександр (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
В даній роботі описується процес розробки кешбек сервісу з використанням мови програмування JavaScript. Сервіс дозволяє користувачам отримувати повернення частини коштів за свої покупки в інтернет-магазинах. У роботі описується структура сервісу, його функціональні можливості, а також мова програмування та фреймворки, які використовувались для його розробки.