ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ РОЗРОБКИ ЕЛЕКТРОННИХ НАВЧАЛЬНИХ КУРСІВ - Лахно, Анатолій (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Анотація. Описано використання технологій та інструментів для розробки електронних навчальних курсів, їх переваги та можливості застосування. Визначено перспективи та способи використання електронних навчальних курсів в діяльності закладів освіти. Abstract. The use of technologies and tools for electronic development is described training courses, their advantages and possibilities of application. Prospects and methods are defined the use of electronic training courses in the activities of educational institutions.