РОЗРОБКА ТА ПОБУДОВА ФРЕЙМВОРКУ ДЛЯ ТЕСТУВАННЯ REST API - Гирич, Артем (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою дослідження є створення архітектури системи яка дозволить відправляти запити, отримувати відповіді і тестувати REST API. Завданням дослідження є розробка системи яка зробить процес тестування REST API швидким і надійним. Об’єктом дослідження є система для відправки та отримання http запитів. Предметом дослідження є перегляд результатів API тестів. Використані методи дослідження аналізу та парсингу запитів. Результатом дослідження є розроблена автоматизована система (фреймворк) для подальшого розгортання і налагодження автоматизованого тестування REST API на веб-проектах