АНАЛІЗ ТА ІНТЕГРАЦІЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЗАМОВЛЕННЯМИ ДЛЯ САЙТУ ДОСТАВКИ СУШІ - Гонтарук Тарасівна, Крістіна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Анотація. Ціль дослідження полягає у визначенні ефективності впровадження системи управління замовленнями із сайтом для доставки суші, а також у виявленні оптимальних методів інтеграції для поліпшення бізнес-процесів. Основним завданням є аналіз наявних систем управління замовленнями та створення сайту для доставки суші, що буде інтегрований з обраною системою. Дослідження також включає тестування та оцінювання функціональності сайту для вдосконалення якості бізнес-послуг. Об’єктом дослідження є системи управління замовленнями, а предметом – процес інтеграції системи управління замовленнями із веб-сайтом для доставки суші. Результатом роботи буде аналіз функціональності веб-сайту, який включає прийом замовлень, опрацювання платежів та координацію доставки, а також оцінка ефективності такого сайту для покращення бізнес-послуг у сфері доставки їжі. Abstract. The purpose of the study is to determine the effectiveness of implementing an order management system with a sushi delivery website, as well as to identify the best integration methods for improving business processes. The main task is to analyze existing order management systems and create a website for sushi delivery that will be integrated with the selected system. The study also includes testing and evaluation of the website functionality to improve the quality of business services. The object of the study is order management systems, and the subject is the process of integrating an order management system with a sushi delivery website. The result of the work will be an analysis of the functionality of the website, which includes accepting orders, processing payments and coordinating delivery, as well as an assessment of the effectiveness of such a website to improve business services in the field of food delivery.