РОЗРОБКА МОБІЛЬНОГО ДОДАТКУ ДЛЯ ІНТЕРАКТИВНОГО ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Чихайда, Дмитро (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою дослідження є створення мобільного додатку котрий дозволить вивчати іноземні мови з інтерактивними можливостями та за обраними сферами діяльності. Завданням дослідження є розробка мобільного додатку з інтерактивними тестами для зручного та цікавого вивчення іноземної мови. Об’єктом дослідження є мобільний додаток для інтерактивного вивчення іноземних мов з аудіо, фото там відео наповненням. Предметом дослідження є функціональність, ефективність та вплив мобільного додатка на процес вивчення іноземних мов користувачами. Використані методи дослідження інтерактивного навчання та за вузькоспеціалізованими сферами діяльності. Результатом дослідження є розроблений мобільний додаток з використанням бібліотеки React JS.