МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ НАВЧАННЯ ПРОГРАМУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ДЛЯ УЧНІВ 6-7 КЛАСІВ - Козолуп, Євгеній (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2020)
Комп’ютер став невіддільною частиною повсякденного існування, на сьогодні вже не достатньо просто вміти користуватися програмними продуктами. Потрібно розуміти як вони працюють та яким чином створюються для того, щоб бути попереду технологій. Тобто акцентувати увагу саме на вивченні тем алгоритмізації та програмування у шкільному курсі інформатики.