ФРОНТЕНД РОЗРОБКА "ІНФОРМАЦІЙНА МЕРЕЖЕВА СИСТЕМА ОБЛІКУ КНИГ У КНИЖКОВОМУ МАГАЗИНІ" - Джола, Крістіна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Анотація. Мета дослідження – створення веб-інтерфейсу та розробка зовнішньої взаємодії користувача з системою, що забезпечить зручний доступ до функціональності бази даних. Цілі дослідження полягають у створенні веб-інтерфейсу з використанням HTML, CSS та JavaScript для відображення сторінок онлайн-магазину книг, зокрема сторінок реєстрації та авторизації користувачів, відтворенням каталогу книг, керуванням кошиком та здійсненням замовлень, а також відображенням адміністративної частини магазину – сторінок додавання, редагування, видалення книг та інше. Об’єктом дослідження є розробка зовнішнього інтерфейсу та користувацького досвіду, які спрямовані на забезпечення ефективної комунікації між користувачем і системою. Предметом дослідження є фронтенд розробка системи з використанням HTML, CSS та JavaScript. Результатом дослідження буде інтерактивна веб-сторінка з реалізацією функціональних модулів, що дозволять користувачеві зручно працювати з системою та отримувати необхідну інформацію. Abstract. The purpose of the research is to create a web interface and develop external user interaction with the system, which will provide convenient access to the functionality of the database. The goals of the research are to create a web interface using HTML, CSS and JavaScript to display the pages of the online book store, in particular the user registration and authorization pages, the reproduction of the book catalog, the management of the cart and the placing of orders, as well as the display of the administrative part of the store - the add pages, editing, deleting books, etc. The object of research is the development of an external interface and user experience, which are aimed at ensuring effective communication between the user and the system. The subject of research is the front-end development of the system using HTML, CSS and JavaScript. The result of the research will be an interactive web page with the implementation of functional modules that will allow the user to conveniently work with the system and receive the necessary information.