РОЗРОБКА ІНТЕРНЕТ-САЙТУ КОМПАНІЇ LAFAM - Демидовський, Ігор (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Анотація. Метою даної роботи є розробка інтернет-сайту з використанням конструктора «Weblium» для компанії «Lafam», яка спеціалізується на наданні різноманітних косметичних та доглядових оздоровчих послуг. Покращення комунікації з клієнтами та спрощення процесу запису на процедури, економія часу компанії та клієнтів. Основні завдання проєкту включають: Розробку інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу користувача; Функціонал запису на процедури; Інтеграцію з системою управління відносинами з клієнтами (CRM); Реалізацію зворотнього зв’язку для користувачів.