ТЕХНОЛОГІЇ РОЗРОБКИ ВЕБ-САЙТІВ ДЛЯ СУЧАСНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ - Карєєва, Аліна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою дослідження є аналіз технологій розробки веб-сайтів. Основні завдання дослідження: вивчення видів веб-сайтів та їх призначення, аналіз та порівняння технологій розробки, а також створення власного веб-сайту для сучасного закладу освіти. Об’єктами дослідження є мова розмітки гіпертексту HTML, мова програмування PHP, програмне забезпечення CMS, а також конструктори веб-сайтів. Розглядання функціоналу, ефективності та впливу цих технологій на процес створення веб-сайтів стане основним фокусом дослідження. Результатом дослідження є база знань отримана на основі аналізу та порівняння різних технологій розробки. The purpose of the study is the analysis of web site development technologies. The main tasks of the research: study of the types of websites and their purpose, analysis and comparison of development technologies, as well as the creation of an own website for a modern educational institution. The objects of research are the hypertext markup language HTML, the programming language PHP, CMS software, as well as website builders. Examining the functionality, effectiveness and impact of these technologies on the website creation process will be the main focus of the research. The result of the research is a knowledge base obtained on the basis of analysis and comparison of various development technologies.