ПЕРСПЕКТИВИ СФЕРИ РОЗРОБЛЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Перловська, Анна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Сучасний світовий ринок переповнений різноманітними застосунками та компаніями, які їх розробляють. Деякі з програмістів впевнені, що на заміну ним прийде штучний інтелект, тоді як інші бачать разом з машинним навчанням плідну співпрацю. Якщо проаналізувати попиту на додатки – стає очевидно, що світ лише почав розвиток в цьому напрямку. Основне питання полягає в тому – як довго світовий ринок розробки програмного забезпечення (ПЗ) може залишатися стійким і чи дійсно інформаційні технології стануть основою нашого майбутнього. The modern world market is full of various applications and companies that develop them. Some of the programmers are convinced that it will be replaced by artificial intelligence, while others see a fruitful cooperation together with machine learning. If you analyze the demand for applications, it becomes obvious that the world has only begun to develop in this direction. The main question is how long the global software development market can remain stable and whether information technology will really become the basis of our future.