ПРОЄКТУВАННЯ ТА РОЗРОБКА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ МОВНОЇ ОНЛАЙН-ШКОЛИ - Парасіч, Максим (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Метою роботи є проєктування та розробка системи управління мовною онлайн-школою з використанням сучасних інформаційних технологій. Основними завданнями проєкту є створення системи для реєстрації та авторизації користувачів, організація доступу до навчальних матеріалів та курсів, взаємодія між вчителями та учнями, а також інструменти для моніторингу та оцінювання результатів навчального процесу. Об’єктом дослідження є процеси розробки та впровадження системи управління мовною онлайн-школою. Предметом дослідження є аналіз і вибір оптимальних технологій для реалізації системи, зокрема, вивчення можливостей мов програмування та баз даних. Результатом роботи є функціональна та ефективна система управління мовною онлайн-школою, використання якої дозволяє забезпечити зручний та ефективний навчальний процес для вчителів та учнів. The purpose of the work is to design and develop a management system for an online language school using modern information technologies. The main tasks of the project are the creation of a system for registration and authorization of users, organization of access to educational materials and courses, interaction between teachers and students, as well as tools for monitoring and evaluating the results of the educational process. The object of the study is the process of development and implementation of the online language school management system. The subject of the research is the analysis and selection of optimal technologies for the implementation of the system, in particular, the study of the possibilities of programming languages and databases. The result of the work is a functional and effective online language school management system, the use of which allows you to provide a convenient and effective educational process for teachers and students.