РОЗРОБКА 2D ПЛАТФОРМЕРА ЗА ДОПОМОГОЮ МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ C# З ВИКОРИСТАННЯМ UNITY - Саневич, Євгеній (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2024)
Анотація.У даній роботі досліджується процес розробки 2D платформера з використанням мови програмування C# та інструментарію Unity. Робота включає аналіз основних принципів розробки гри, проектування та реалізації головних компонентів платформера, таких як персонажі, рівні, фізика, анімація тощо. Для досягнення цілей використовується поєднання програмування та візуального редагування в середовищі Unity. Результати роботи можуть бути корисними для розробників ігор, які прагнуть створити власні 2D платформери.