ПРОБЛЕМИ АНАЛІЗУ ТЕСТІВ - Руденко, Олександр Олегович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2014)
Метою дослідження є проблеми пов’язані із аналізом результатів тестування. Завданням дослідження є знаходження основних проблем при аналізі результатів тестування. Об’єктом дослідження є способи аналізу результатів тестування. У дослідженні розглянуто покроковий аналіз результатів тестування, а також проблеми з якими стикаються тестологи під час аналізу результатів тестування.