Програмний комплекс керування обліковими записами користувача - Магда, Матвій (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Останні роки загрози для побутових і корпоративних користувачів тільки збільшуються. Особливо це стосується облікових даних та паролів до них. Для комфортної адаптації у світі кібербезпеки необхідно інтегрувати рішення та інструменти для забезпечення безпеки облікових даних серед масового користувача. Threats to household and corporate users are only increasingIn recent years. This is especially true for credentials and passwords. For comfortable adaptation in the world of cybersecurity, it is necessary to integrate solutions and tools to ensure the security of credentials among the mass user.