РОЗРОБКА ТА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ОХОРОНИ ТА КОНТРОЛЮ ЖИТЛОВОГО ПРИМІЩЕННЯ - Гринюк, Дмитро (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2019)
У доповіді наведено принципи застосування та методи побудови гнучкої і відлагодженої системи контролю та охорони житлового приміщення, основною задачею якої виступає відповідність індивідуальним вимогам безпеки та практичного функціонування житлового приміщення сучасного споживача.