Обґрунтування доцільності впровадження системи опрацювання результатів координації наукових досліджень - Ворожбит, Данило (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Координація наукового дослідження – одним із важливих етапів шляху майбутнього науковця. Впровадження системи для опрацювання результатів координації наукових досліджень є досить вдалим та виваженим рішенням, адже значно спрощує процес отримання відповідних документів, що засвідчують напрями наукового пошуку. Об’єктом дослідження є система координації наукових досліджень. Предметом дослідження є система координації наукових досліджень за допомогою веб технологій. Використовуючи сучасні веб-технології та веб-сервіси можна створити повноцінну систему за допомогою якої можна здійснювати пошук даних про результати координації наукових досліджень.