Веборієнтована система добору комп’ютерної техніки для роботи в умовах змішаного навчання - Карман, Олексій (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Метою дослідження є створення веборієнтованої системи добору комп’ютерної техніки для роботи в умовах змішаного навчання. Завданням дослідження є проектування та розробка експертної системи добору комп’ютерної техніки для роботи в умовах змішаного навчання. Об’єктом дослідження є веборієнтована система системи добору комп’ютерної техніки для роботи в умовах змішаного навчання, предметом дослідження є системи розробки веборієнтованих систем. У дослідженні використано методи порівняння спостереження, аналізу та узагальнення. Результатом дослідження є аналіз та порівняння CMS та створення за їх допомогою веборієнтованої системи добору комп’ютерної техніки для роботи в умовах змішаного навчання.