Викорстання вебсайту для підготовки до проведення уроку - Фещенко, Анна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Анотація. Сучасний етап розвитку суспільства визначає необхідність широкого використання інформаційно-комінікаційних технологій у системі освіти в цілому та під час навчання окремих навчальних предметів зокрема. Бурхливий розвиток засобів інформатизації відкриває значні можливості для застосування комп’ютерних технологій у навчальних закладах. Завдяки їх використанню педагог отримує додаткові можливості для підтримки і спрямування розвитку особистості дитини, організації спільної роботи. Проведення уроку англійської мови значно розширюються завдяки використанню вдало дібраних програмних засобів навчального призначення. Abstract. The current stage of development of society determines the need for widespread use of information and communication technologies in the education system in general and in the teaching of individual subjects in particular. The rapid development of information technology opens up significant opportunities for the use of computer technology in educational institutions. Thanks to their use, the teacher gets additional opportunities to support and guide the development of the child’s personality, the organization of joint work. Conducting English lessons is significantly expanded through the use of well-chosen educational software.