Комплексна оптимізація роботи компонентів комп’ютерної системи - Котлярчук, Максим (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
В роботі розглядається види оптимізацій в роботі з персональном комп’ютером.Розкривається актуальність і найбільш ефективні варіанти з використанням ресурсів без втрачання потужностей. The paper considers the types of optimizations in working with a personal computer. The relevance and the most effective options using resources without loss of capacity are revealed.