Вебплатформа для самореклами цифрових дизайнерів - Дацько, Сергій (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Метою дослідження є створення вебплатформи для самореклами цифрових дизайнерів. Завданням дослідження є проектування та розробка вебплатформи, використання якої в майбутньому допоможе рекламувати цифровий продукт. Об’єктом дослідження є вебплатформи, предметом дослідження є платформа для реклами цифрових продуктів. У дослідженні використано методи моніторингу аналогічних схем. Результатом дослідження є сформована база знань на основі зібраних відомостей про критерії щодо платформ для публікацій цифрових послуг. Платформа створюється з метою використання цифровими дизайнерами.