АДМІНІСТРУВАННЯ ТА ЗАХИСТ ДАНИХ У СИСТЕМАХ УПРАВЛІННЯ ОСВІТНІМИ РЕСУРСАМИ - Корнійчук, Іван (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2019)
Анотація. Метою дослідження є адміністрування та захист даних у системах управління освітніми ресурсами. Завданням дослідження є аналіз вже існуючих систем управління освітніми ресурсами, створення ресурсу для онлайн-освіти з засобами захисту даних та адміністрування у якості Web-сервісу. Об’єктом дослідження є Web-орієнтована система для управління освітніми ресурсами. Адміністрування та захист даних у системах управління освітніми ресурсами досліджується з метою надати захист даних та можливість виконувати адміністрування Web-орієнтованої системи. Abstract. The purpose of the study is to administer and protect data in educational resource management systems. The aim of the study is to analyze existing educational resource management systems, create a resource for on-line education for data protection and administer as a web service. The object of research is the web-based educational resources management system. The administration and protection of data in educational resource management systems is investigated in order to ensure data security and administration of system administration through the Internet.