Використання чат-ботів в освіті - Шеїн, Владислав (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Анотація. Метою дослідження є обґрунтування та розкриття використання чат-ботів під час навчання інформатики. У статті розглядаються переваги та можливі варіанти застосування чат-ботів в освітньому процесі. Актуальність роботи зумовлена високою популярністю месенджерів і таких засобів комунікації як чат-боти серед користувачів мережі Інтернет. Abstract. The purpose of the study is to substantiate and disclose the use of chatbots in computer science education. The article considers the advantages and possible options for using chatbots in the educational process. The relevance of the work is due to the high popularity of messengers and means of communication such as chatbots among Internet users.