Розробка сайту для оренди фото та відеообладнання - Пазюк, Сергій (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Метою дослідження є створення веб – сайту з використанням технологій NodeJS та React. Об’єктом дослідження є штучний інтелект та його складові частини, як нейронна мережа, тощо. Предметом дослідження є реалізація програмного продукту за допомогою різних інструментів, бібліотек та фреймворків. Веб –сайт буде розроблений для можливості оренди фото та відеообладнання в будь – який чаc.