ЕФЕКТИВНІСТЬ ТЕСТУВАННЯ ПІД ЧАС КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ З ІНФОРМАТИКИ - Мельник, Сніжана (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2019)
Під час дослідження з’ясовано доцільність та ефективність використання тестування під час контролю знань з інформатики. The study found the expediency and effectiveness of using the test while controlling knowledge in computer science.