Розгортання робочих місць користувачів та корпоративних додатків операційної системи Windows - Шуйський, Павло (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Метою дослідження є розгортання на парк комп’ютерів еталонний образ операційної системи з корпоративними додатками. Завдання дослідження: дослідити сучасні корпоративні додатки, розглянути програмне забезпечення для розгортання еталонного образу операційної системи, підготовити середовище для створення та розгортання еталонного образу операційної системи, створити еталонний образ операційної системи, розгорнути еталонний образ операційної системи з корпоративними додатками. Об’єкт дослідження – основні принципи роботи систем для розгортання робочих місць користувачів та корпоративних додатків операційної системи Windows. Результатом дослідження є готове середовище в якому можна створювати та редагувати еталонні образи операційної системи. Еталонний образ створюється з метою здійснення автоматичного встановлення операційної системи для швидкого відновлення роботи комп’ютерів.