ЕФЕКТИВНІСТЬ ІНТЕРАКТИВНОГО НАВЧАННЯ В УМОВАХ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ - Ляшенко, Тетяна (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2019)
У статті аналізується причина необхідності впровадження інтерактивних методів на уроках інформатики та їх ефективність. Розглядаються проведені Національним тренінговим центром дослідження, що підкрелюють важливість таких методів. The article analyzes the reason for the need to introduce interactive methods in computer science classes and their effectiveness. Considered research by the National Training Center, which underline the importance of such methods.