Розробка веб-сайту інтернет-магазину з продажу спортивних товарів - Міщенко, Володимир (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2022)
Останніми роками бізнес-практики в глобальній мережі, включаючи інтрнет-магазини, стали все більш популярними у всьому світі. Використання глобальній мережі дає можливість швидко та недорого продавати та просувати свою продукцію на внутрішньому та міжнародному ринках. Метою дослідження є розробка інтернет-магазину з продажу спортивних товарів, що дозволить детально ознайомиться з різними товарами, а при необхідності і придбати. Розробка здійснюється із використанням мов PHP, JavaScript, HTML, CSS, системи управліния базами даних MySQL. Об’єктом дослідження є веб-сайт інтернет-магазину спортивних товарів, який являє собою веб-ресурс з каталогом продукції та можливістю замовлення і доставки. In recent years, global business practices, including online shopping, have become increasingly popular around the world. Using the global network allows you to quickly and inexpensively sell and promote your products in domestic and international markets. The purpose of the study is to develop an online store selling sporting goods, which will allow you to get acquainted in detail with various products, and if necessary, to buy. Development is carried out using PHP, JavaScript, HTML, CSS, MySQL database management systems. The object of the study is the website of the online store of sporting goods, which is a web resource with a catalog of products and the ability to order and delivery.