ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ОСВІТНІХ РЕСУРСІВ В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ІНФОРМАТИКИ - Беримець , Юлія (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2019)
Стаття присвячена вивченню сучасних Інтернет ресурсів, які доцільно використовувати під час навчального процесу на уроках інформатики. До кожного етапу уроку запропоновано використання різних видів електронних освітніх ресурсів. The article is devoted to the study of modern Internet resources that are appropriate to use in the educational process in computer science lessons. For each stage of the lesson, the use of different types of electronic educational resources is proposed.