НАВЧАННЯ ШКОЛЯРІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ВІДКРИТИХ ОСВІТНІХ ЕЛЕКТРОННИХ РЕСУРСІВ - Долотцева, Дарія (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2019)
Освітні веб-ресурси можуть і повинні стати для педагогічної громадськості одним з пріоритетних засобів.