РОЛЬ СТАНДАРТНОГО ТЕСТУВАННЯ В ОСВІТІ - Антоненко, Олександр (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2019)
Метою дослідження є узагальнення відомостей щодо ролі стандартного тестування у контексті оптимізація якості освіти. Об’єктом дослідження є система стандартного тестування в освіті (критерії, методологія, технологічні елементи). Целью исследования является обобщение сведений о роли стандартного тестирования в контексте оптимизация качества образования. Объектом исследования является система стандартного тестирования в образовании (критерии, методология, технологические элементы).