РОБОТОТЕХНІКА ЯК СКЛАДОВА ПАРАДИГМИ НАВЧАННЯ STREAM - Баранов, Сергій Сергійович (Інформаційно-комунікаційні технології в освіті, 2018)
Метою дослідження є загальна парадигми STREAM. Завданням дослідження є розкриття сутності поняття "STREAM", обґрунтування використання даного підходу до навчання робототехніки. Об’єктом дослідження є процес навчання робототехніки учнів. Предметом дослідження є умови навчання робототехніки учнів основної школи. Основними методами дослідження є: пошук різноманітних джерел даних, аналіз і структуризація отриманих відомостей, пошук оптимальних методів впровадження основ робототехніки в навчальний процес.